V Bar Baru již chystají izraelské speciality

V pražském Bar Baru už probíhají horečné přípravy na první zahraniční rezidenci šéfkuchařů, která proběhne od 15. do 18. června v rámci Dnů Jeruzaléma v Praze. Izraelský šéfkuchař Ilan Garousi a jeho palestinský kolega Kamel Hashlmon již společně s šéfkuchařem Bar Baru Martinem Kortusem připravili speciální menu. Můžete se těšit třeba na Illanův vyhlášený salát z červené řepy či rybí kebab. Koření přijde společně s oběma kuchaři z Jeruzaléma, ale většinu surovin budou nakupovat až v Praze. A není to zase tak lehký úkol. Například sehnat v našem hlavním městě ten správný izraelský Arak (vinná pálenka ochucená anýzem) se zatím zdá zhola nemožné. Takže pokud náhodu víte, kde se dá pořídit, budou všichni zůčastění vděčni za tip.

Rezervace: bar-bar@bar-bar.cz, +420 257 312 246